Рисувам те

Рисувам те..
Автор: Р. Русев                х

Рисувам те в мечти,
Описвам те в любов,
красива моя непозната.
Описвам те живот,
полекичка живян
и мъничко не стигащ
да е щастие.
Обикновен,
понякога и малко тъжен,
почти и без въпроси.
Описвам теб,
защото си красива,
защото в тебе  е живецът,
който искам...
Брегът е в теб,
където винаги утихвам,
като вълна през лято
попивам в твоя пясък,
немощен и отпил душата ти,
и толкова любов
от теб...
До без остатък.
               +Дан
                30

;2018-;03-;09 / 11:16:29ч.
Какво да ти дам
Автор: Р. Русев
;
Какво да ти дам?
Имам само думи,
увиснали в нищото
и направили отвор
в душата ми.
Тъжни истини,
изповед за нещо
не случващо се,
търсено и толкова искано,
но смачкано в ъгъла.
Като полъх преминали,
необмислени,
дълго искани
постигнали
полуобещания.
Останаха само
неизпълними желания...


Рецензии