Кохання 15

З кутом в триста шістдесят градусів
ми дивимося під різним ракурсом на Кохання
і біля себе відчувати її хочемо в сонячної радості
а коли поруч немає прирікаємо себе на страждання...
Хоч різний погляд на життя а сенс один
з міцними відносинами завести сім'ю ми хочемо
щоб був добротний та затишний свій дім
з повагою улюбленої жінці дивитися у очі...
Та щоб один до одного у нас була взаємність
нам треба з почуттями щирими порозумітися
інакше всім порожнім размовам буде лише даремність
а я відчути хочу як ти в радості від щастя світися...


Рецензии