свято за святом

Цілий рік наповнений любовью
Кожен місяць днів народження як не одно то двоє а в січні місяці аж цілих пять ой як любим дні народження гулять
не встигаєм гроші зароблять в січні
Стефа Віталій Ігор Саша Ксюня в лютому родилася Дашуня в березні Гришуня і Галюня і Вікторія невісточка моя
в квітні сваха Люба також  я

Ой яка щаслива в нас родина
це все ріднесенька моя сімья єдина

Валєра в червні в вересні Нінуся
в листопаді онук Толянчик  Ігорюся
Цілий рік ми прогуляли
 щастя всім родиною бажали


Рецензии