Брат, адолж 100 рублеj!

– А навошта, сістрень? –
Не скажу! Стыдно ексь

Жізнь моя на заре
Заходящеj ужэ.
А ля мне кажуть: эj!
Даj хоть, друг, 100 рублеj!

Да. І я, шо, аджэ ж,
Розогнався ля j сэстр
Увлупыты мільнэj –
Хаj долгы оддае.

Хуру ж дров тут тібе
Хтося зарэ і впрэ.
А ек карма заест?
Хто расчытвацца взьмэ?

Ну, колысь мы улез
Із-за масла Любешк
Аж чы впрам до j шызэj.
Го! Да шо ты! Ныек.

Хто ж бо крадэ в сыбэ
На работе канверт.
Чы то тамо десерт
Щэ якыj на весельк.

А потом вдруг па лбе
Дажэ j в бань получеj.
Ібо по бороде
Тэбэ чорт ш познае.

Нет, ны сіj ні себе
Злака-мака-травэньк.
Хаj посля і тыбэ
Жеба скачэ в пычель.

От в мынэ хата е.
Да j хороша пак ексь.
А кому остае
Цэ богацтво в паслетств?

Ведь прам зроблять музеj
З досок гэтых гнылэньк.
Сам но ны одумлеj,
Шо тыхэньк обновлець.

Ну, j шо скажыш ты, дед,
Ля во в сотов сестре?
Одолжы, так і прэ,
Завтра бо всэ, в тюрме.

Ну, бо ж щесце в цепле,
Шо навлуплюе змеj.
Окна, двэры мынеj.
Бо це дзве вжэ харе зь.

А ек жызнь крутанэ?
Вдруг нагучыть злодеjк.
Бо скік jіj ны чышы,
Всэ бы мокрэ горыть.

Мы ж в7 ніщым даем.
Хто капеjку, хто j 7.
А мы jіхав с тудзентм.
Це j далі попрошеjц.

О! народец дурненьк!
Свіj карман беражэ.
Бы j якыjсь оjЛіjГарх
Прам щось ніщым роздаф.

...нам жэ в7 мэрсэдэс
Подавай поскорей

 


Рецензии