Нове життя!

Життя по новому можливе,
Коли врятована душа,
У небо з Церквою сміливо,
В обійми Бога поспіша.

Життя цікаве і бурхливе,
У вічності його луна, 
Коли присутні: Божа сила,
Й Христа любові глибина!

Прекрасна доля і щаслива,
Коли з Христом воскреснеш ти,
Подяки пісня в небо злине,
До Бога - до життя Мети!


Рецензии