Дещо про життя

Всi чують...але всi мовчать...
Всi бачуть...але очi затуляють...
Не знають всi...чи не бажають знать,
Життя повiльно, але все ж згасає...

Та що ж казати?.. Що воно таке?..
Чи, може, просто краще помовчати?
Воно ж не третє...навiть не друге...
Та iншого такого нам не мати...


Рецензии