Крещендо ночi

Весна, просилась у вікно…
Холодним вітром і дощем, лякала
І, ніч проходила, і , сон тікав…
І, я,стривожена, не спала…
Все думала про ту любов,
Яку, в мені ти не знайшов…
А, я, в тобі не розпізнала….
Весна, просилась у вікно…
Крещендо ночі,  за вікном,  звучало…
А, я,  молилась, за того
Кого,  в житті не вистачало
Весна, просилась у вікно…
13.03.2018


Рецензии