На смерть пiдлiтка у Нижнiй Апшi

* 14.03.18. 14-річний
  учень голлівуда ножем
  заколов ровесника.

Про Андерсена не чув
малий, і про Маршака.
Не знає - хто він отой Еней.
На рівні він пішака...
Шевченківське - теж не його.
До Гоголя - як до зорі.

Бажають недосвіду нам
зловмисники нагорі...

Американське кіно -
підручник один у малих.
Тому вони й без душі,
і сповнені намірів злих.
Типовий і наш герой.
Позаду лишилась межа.
Чотирнадцять... -
а в груди всадив
одноліткові ножа.

Березень 2018


Рецензии