сонячне прядиво на укр. яз

З сонячного пря'дива світлі ві'рші в"яжуться...
Золотиста ниточка - люрексом в словах.
Все, що - в серці й на душі', у рядках розкажеться
У святковім на'строю, в я'сних кольора'х...

У проміннях лагідних смуток розчиняється...
Сонячними бризками радість скро'пить всіх...
І у римах сонячних сам поет скупається...
І весна заквітчана при'йде на поріг...

Про кохання вірш сплету' з сонячного пря'дива,
Хай горять-виблискують літери-вогні...
Жодна хмарка шоб ніяк щастю не завадила!
Хай осві'тять доленьку сонячнії дні...


16/03/18/


Рецензии