свiт не однозначний

 я Щаслива у житті  людина
  світлим ніжним почуттям кожин день
у душу   лине...
щиро відаю я вам...
 


В центрі я стою весела
 сонячна моя душа
така Гарнюсінька моя оселя
Живу люблю все
в світі я

------''-''''''''

в цьому світі знов сія
світла долечка моя

кругом мене добрі люди
 були будуть  завжди є
І життя хороше світле
бачу я завжди  своє
---'''''''''''''''
 Щастям і любовью
Проросла
 дОбра щира долечка
Моя

---'''''''''''
та Тут війною між людьми витанцьовують відьми
Зло і страх всіх  покрива

а я щаслива що жива
-'''''''''''''
Плачу
 серце ниє я страждаю
 свого кінця як усі люди
 неминуче ожидаю


Рецензии