Увеличу. Лен

Візьму я увеличу собі член
Це самий більший в світі іроген
Дарує радість дівчатам, дає життя
Та збільшити його захотів Я
А потім я на ньому набю тату
Напишу фразу на ньому я гучну
Шептатись будуть всі про нього і про тату
Дівчата захотять любов мою прудку
Приспів
Рано в обід вечером
Я мускул свій качаю
Ой кохання до дівчат, страшенно Дуже маю
Два рази в пів еніса а третій аж по айця
Ой як тут щебече
Кохана моя Анця

Ой стогне та кричить
Як я її кохаю
Говорить що ча-рівний
Той еніс добрий маю
А я аж в залюбки
Хочу її любити
Бо як тут без кохання
На світі можна жити

В коханні цьому ніжному
Цілуємось до схочу
Які прекрасні губки
Та рот який робочий
Ти ніжиш радість свою
Його ти натираєш
То в право в ліво до гори
Його ти підкачаєш

Я вхожу в твоє лоно
Яке там все гаряче
Слизьке, я в небесах
Я в рай попав неначе
В обіймах засинаємо
А еніс в твоїм лоні
О так живем кохаємось
Нема більше любові

Ту таманьйо імпорта
Ме енканта квандо енгорда
Квандо кресе ес дуро
Де амор ес муй пуро


Рецензии