Не для iнших

Твоє волосся хмари наче
Що дуже гарні над водою
Такого раю я не бачив
Мені так хороше з тобою
Твій шарф парфумами пропахший
П'янкий якийсь вишневий запах
Коли з тобою, я інакший
Інакший світ на Google мапах
Коли ти поряд, гаснуть зорі
Бо ти насправді яскравіша
Твої бездонні добрі очі
Моїй душі ти найтепліша
Ніяких інших тих не треба
Для інших жити я втомився
Давно закоханий я в тебе
А ще давніше я влюбився


Рецензии