мить

Не зупинити в мені мить стрімко в даль вона біжить
Душу щастям пробиває
Почуття навіки залишає і в коханні душа тає
В часі
Я личу до Бога
Я закохана не строга
Знаю що боліти душа буде
Поки в тілі ті обіди не забуде
Світ в мені перевернувся в злого швидко обернувся
Із цвітного раю знаю в ад в темницю попадаю


Рецензии