Шлях

Наше життя як зебра смугаста
де світлофор з удачею підморгує
та рухатись вперед око зеленасте
своєю лагідністю зачаровує...
Під жовте світло ми в очікуванні стоїмо
з надією майбутнє жадаємо дізнатися
та з долею свій шлях життевий вибираємо
на кращий результат у серці сподіваємося...
Зі злістю і з напруженням триокий червоніє
та зебра чорно біла на веселку перетвориться
і світлофор з радістю по весняному зеленіє
так і у кожного вир у часі повториться...


Рецензии