Кохання 14

Кохання налякане під серцем ховалося
як на бандурі грало з поччутями на душі
та засинало теплим настроєм вкривалося
вона жадала відносин наших з взаємністю дуже...
Та що ми будемо с тобою разом їй наснилося
йти не обертаючись на минуле за руки тримаючись
що діти рисами на тебе схожі народилися
з очами зеленими дивляться на нас і посміхаються...
Зустрівшись с тобою впіймаєм у долоні щастя
та знайдемо в стосунках повагу та порозуміння
вважаю усі перепони і перешкоди подолати вдасться
та хай цей віщий сон стане реальністю як благословіння...


Рецензии