Кохання 13

Затягнуло кохання в трикутник
і потрапила у пристрастну пастку
сподобався ій другий супутник
та серце відшукало загублену частку...
Один одному дві душі сподобалися
ховаючі намір свій в хвилюванні
зустрітися на майбутнє домовилися
потисли руки на прощання...
Очікувати...прийдеться вічність
почути в темряві дзвінка
спокуса у щасті не побаче грішність
і мабудь разом будут ці чоловік та жінка...


Рецензии