Любо, мило

Любо, мило в ріднім краю   
Все квітує, зеленіє               
Пісня солов’їна лине            
Аж моє серденько мліє         
               
Любо, мило в ріднім краю   
Слово ніжне душу гріє         
Ти зі мною моя мила            
І моє серденько мліє            
               
Любо, мило в ріднім краю      
Мій народ про щастя мріє   
Україно! Дай, – благаю         
Бо від болю, – серце мліє

Бо від болю, – серце рветься
Гнів і ненависть до краю
Як жилось! …і як живеться
Любо? – Мило? …в ріднім краю?
13.05.1993р.         


Рецензии
Нежные, теплые строки, с любовью к родному краю.
Очень понравилось стихотворение. Проникновенная лирика!
Успехов Вам, Сергей, и вдохновения!
С теплом души, Алла.

Алла Богуш   27.03.2018 21:12     Заявить о нарушении