Одиночество

Илгуне зун ми дуйиъ сати,
Угуне ирк дардари: аман.
Улер кай рукунда вун хилиъ,
Агун гулун рагукан суман!

Хунда дуях хараб деф амур,
Уга иркарис хунда дарман.
Фана дуньях хунда хас абур,
Вакес хуне; зе кане душман.

Хунда вавас ухяс хе намус,
Ве иркураъ хундахи иман.
Гумурар акуне хе бахтсуз,
Ахиракди вун хасе пашман.

Куват хунда вун ухяс хилиъ,
Ирк гашай рухай шуне сати.
Хунда кисмат хунда бахт дуйии,
Ве бахтунил шуне зун шати.

Илгуне зун ми дуйиъ сати,
Угуне ирк дардари: аман.
Улер кай рукунда вун хилиъ,
Агун гулун рагукан суман!


Рецензии