Shit happens

Касается каждого человека на планете!

It was! It is!
And it will be!
Exceed degrees!
It’s U & Me!
It’s hard! It’s rough!
How long it lasts!
It’s fate! It’s love!
Forever blasts!

12.51
21.02.2018

I.A.


Рецензии