СЛIВ. СПIВ.. ГНIВ...

Хутка, куценька вишиванка: котра до тіла, досі не маю (і вже то не важить)   
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

на одне, білий світ...
й аркуш білий, в світ слів?
й вишиванки життів...
намережені... з літ!

в квіт весни за зими...
як Різдво між людей!!
безлич в безліч ідей...
яви в сни... де ж ті ми??

слів-скарбів — скрині мов...
ключ* чуттів — чутніш лір???
бджіл й кохань — медозбір...
май — найвище... Любов!!!

*) можливо, й ключ до тієї скрині: але суцільний ряд (вервечка, низка...) тих чуттів (російською, чувств; чу...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
При слові, бо й війна
Ні дня, ні каїнам, ні юдам: не рідня; на славу Неньці й собі на щастя, вірні ж Будьмо.


Рецензии
Я, також, вважаю, що найвища цінність- Любов.
Здоров"я Вам Юрію та радості,

Богдана Синюк   16.03.2018 10:27     Заявить о нарушении
слава Богу, що постачає нам взаємність: і Вам, БогДаночко; й відчувати таке повною через край мірою???
ну, то так і Будьмо!!!

Зозуля Юрий Павлович   16.03.2018 11:08   Заявить о нарушении