***

День згорiв свiчою до iскри.
Застогнала вiд болю душа.
Дуже важко найближчих втрачати...
Тiльки пам'ять усе воскреша.

Вже не буде побачень пiд сонцем,
Тихих слiв,розумiння,добра.
Промайнуло життя повз вiконце...
Тiльки ж було усе недарма.

Всi Вам рiднi нинi в скорботi...
Дiти,внуки...не втiшить нiхто...
Все завмерло...не буде вже крокiв...
Ви пiшли...не замiнить нiхто.


Рецензии