Мелодiя сну

Мелодія сну

Усе навколо попливло,
Живими фарбами земними,
Злилися час і почуття,
Завмерли погляди німі,
Тихенький дзвін
Пройшов крізь тіло.
Усе застигло лиш на мить,
І десь далеко за вікном
Твої тендітні білі плечі,
Глибокі очі і усмішка,
Замерла дивно розплелась.
Як наче хтось торкнувся пензлем,
Очей чарівних діамант,
І я дивився все дивився,
Як ти розтанула, пішла,
І забриніла вмить мелодія
Така чарівна і сумна.


Рецензии