Але, так хочацца...

Але,так хочацца каханьня
сьвятога ды адданага!
Але,так хочацца змаганьня
ўзьнёсла-апантанага!
Але,так хочацца памерці,
ускрэснуць,потым
вечна жыць!
Але,так хочацца паверыць,
ды ўпотай ноччу варажыць.
Але,так хочацца зьмярканьня
Сонца,нябёс і зор на іх,
каб надыйшло маё сьвітаньне,
сьвітаньне нашае на ўсіх!


Рецензии