Кожны дзень малюся Богу...

***
Кожны дзень малюся Богу,
Углядаюся ў дарогу,
Сонца весняга знікненне,
Лесу цёмнага адзенне.

Кожны дзень хоць на імгненне
Затрымаць хачу падзенне
Ў край, дзе правіць толькі Бог
У бязмежнасці дарог.

Углядаюся ў дарогу,
У чарговую трывогу
І прашу, каб дапамог
Мне на гэтым свеце Бог.

15. 03. 2018 г.


Рецензии