Життя не мед


Змагання, конкурси – вперед!
В обіймах успіху і слави,
До фанатизму в своїй справі,
Співак, поет, легкоатлет.
Пиши душею свій куплет:
Обачним будь, правдивим, щирим!
Щоб успіх здобувався в  мирі.
Та тільки не зламай  хребет
І  контролюй  зірковий злет –
Не просто це, життя – не мед!
Співак, поет, легкоатлет…

        15.03.2018


Рецензии