У тебя нет прошлого... - Je heb je verleden niet

Je heb je verleden helemaal niet.
Ik heb geen toekomst, lieverd,
als je  een graf zal opwerpen
uit je diabolische grillen.

Verspil mij niet, spreek geen  ijdele woorden,
niet speel met ons leven, onze liefde…
… dan zal je zien – komt er terug
een lichtje in de nacht – geheimzinnig en  evenwichtig…
 
               
У тебя нет прошлого ничуть,
у меня нет будущего, милый,
если ты из дьявольских причуд
сам соорудишь любви - могилу.
Не транжирь меня, не суесловь,
не играй ни жизнью, ни любовью.
Вот увидишь, возвратится вновь
свет в ночи, таинственный и ровный.


Рецензии