Карта змiшаних почуттiв

Карта змішаних почуттів (більше схожа на лабіринт) –
Путівник професійного блукача.
Пристебнись – вирушаєм за мить
У той вир, що в твоїх очах.

Всі компАси, всі навігатори
Зійдуть з глузду там, де будем ми,
Бо ж блукаєм здавна – не аматори –
На межі моїх світла й пітьми.

Щирі лінії літер нас виведуть,
Хоч в яких би пісках чи снігах
Ми губились, безмежність тримаючи,
В безнадійних судомних руках…


28.02.18


Рецензии