В очiкуваннi свята

    

Стиснуте  серце  до  болю.
Камінь неначе застряг.
Мусиш терпіти недолю.
І  не  обійдеш  ніяк.
Треба змиритися, друже!
Вже незабаром весна.
Тобі, мабуть, не байдуже,
Що нам принесе вона.
Може розтопить негоду,
Повінь  понесе журбу.
Серце  зігріє  нагода:
Посвятимо  ми   вербу.


        13.03.2018


Рецензии