Стежини життя

    

Життя надсилає багато стежин,
Але є доріжка з дитинства одна:
Із дому до школи вела нас вона.
Прокинулись  спогади раптом з глибин
Дитинства і юності  світлі часи –
Лунають дитячі дзвінкі голоси.
Урок фізкультури на стадіоні.
Звучання  згадалось  акордеону.
А дзвоник всіх кличе – швидше за парти!
Вчитися треба – це зовсім не жарти!
Розбіглися діти – тиша навколо…
І особисте у кожного коло…

14.03.2018


Рецензии