Зима сердець не охолодить! на укр. яз

1
Твій шепіт - ковилИ шовкові,
Твій голос - лагідний ручай.
Я знемагаю від любові.
Твої обійми - справжній рай.
ДумкИ заповнені тобою,
Тобою марю повсякчас.
Зима, а я цвіту весною
Й кохання дужчає щораз.

2
Хай на вустах - слова "ізбиті":
Тебе кохаю і люблю...
Ім'я повторюю щомиті
І поцілунок твій ловлю.
Очей жаринка спопеляє,
Усмішка душу веселить.
А серце любить і кохає,
Серед снігів вогнем горить.

п/в:
Ми - сонце й місяць обидвоє,
Зігріті й пещені любов'ю.
Нехай лютує завірюха,
Дихання твОє буду слухать,
Що сходиться з кохання ритмом,
Усім вітрам настріч відкритим...
Зима сердець не охолодить,
Коли до них любов приходить!


(авторська пісня)  13/03/18/


Рецензии
Гарно...Звичайно, зима сердець не охолодить.

Успіхів. Щастя і кохання.

Раиса Киевская   25.03.2018 15:45     Заявить о нарушении