Чакам те

Чакам те
Автор Р. Русев

Чакам те...
Всеки ден.
Дори те сънувам.
Мисля те...
По мъничко утихвам
и се питам,
защо ли болката отляво не минава
*
В шепица събрал мечтите си,
премислям дни отминали
и те сънувам...
Очаквам те на моята гара,
самотна е, защото
влаковете там не преминават.


Рецензии