Поряд

Поряд.
Моя межа проходить
Бічною лінією і розчиняється в морі,

Що підступило ближче,
Ніж досі.
Ніби знайоме, але таємниче.
Не просить,

Не вимагає –
Просто є.
Таке прозоре, таке безкрає…
Море моє –

Поряд.
Його межа проходить
Бічною лінією моєю.
Вкриваюсь лускою,
Згадавши, хто я:
Зелена фея.


12.03.18


Рецензии