Про Таран Оксану

            Батьки дали чорн! брови,кар! оченята,
            Струнку постать,миле личко - чисто янголятко !
            Та зустр!вся янголят! дурний паруб!йко,
            Був на розум небогатий,хоч балакав стримко.
            "Ти - доросла,каже враже,тож батьк!в не слухай."
            П!дливав в!н !й пивасик,шашличок п!джарив,
            Ось оц!м майбутню ж!нку на криве направив.
            Бо пивасик,г!дкий смор!д,чолов!ча справа.
            В!н для ж!нки ворог лютий,отрута кривава.
            Стала постать як колода,впали оченята,
            Бачить мати - з янголятка вийшло каченятко.
            Давай доню умовляти,мов,не пий,сердешна !
            Ти дурна- !й доня каже,в!дчепись в!д мене,
            Бо сподобалось мен! бути як полено !


Рецензии