Мыслишка о любви

Ви любили людину, у вас були скажем так "близькі відносини" і вас відштовхнули від себе. Вам хреново, життя втратило свою цінність, дні стали пустими і дратівливими.
Найголовнішим зрозумійте: ви не кохали людину, ви закохались вами ж створений образ ідеалу. Людина якою була, такою й залишилась, вона анітрохи не змінилася, ви її не розпізнали повністю. І коли ви зрозуміли, що цей образ не є той який ви собі його створили, у вас виникли "внутрішні суперечності", з образом і реальністю. І ви не можете змиритися з цим, або ви самі десь косячнули, щось десь там не так вчинили.
І що тепер робити? Звісно ж мучитись! Ну а що? Почнем споживати алкоголь, нити або просто ляжем в краватку і більше вставати не будем. В цей момент здається, що це єдине рішення. Чи насправді воно так?
Та взагалі не так, абсолютно не так! Це не те щоб варіант - це семе неправильне, що можна зробити в подібній ситуації!!!
На сам перед ви полюбить себе. Ваше кохання втрачене, створений образ не виправдав надій, ви хочете повернути її, у вас залишилося кохання до цієї людини. Що ж із цим робити? Коли ви закохані в людину, що ви відчуваєте? Підтримку в її сторону, турботу, ви хочете допомогти їй в важку хвилину. Так які проблеми? Ви також людина, чому ви собі допомогти не хочете, чому ви себе підтримати не можете? Займіться якоюсь цікавою справою, спробуйте малювати, вивчіть іноземну мову, все, що нас розвиває - це любов до себе.
Найлегший спосіб перевірити взаємне кохання людини - це просто подивитись, чи в відносинах з нею вам легко, чи ви разом розвиваєтесь. Якщо так це значить вона вас любить, підтримує вас, поважає і т.д. Якщо ж вона ускладнює вам життя, вам важко, ви відчуваєте як він (вона) байдуже відноситься до ваших вчинків. Однозначно це ні до яких стосунків, ходіння за ручку, целувашек, обнімашек не доведе.
Знаєте потрібна людина сама знайдеться, вона допоможе, вона усміхнеться, вона обнімить, поцілує врешті-решт, вона буде старатись все робити для вас. Ось яка людина прийде в твоє життя. Якщо ти просто... сохнеш за всякою "швалью" і не звертаєш увагу на справді хороших людей, на тих хто постійно звертають на вас увагу, на тих, хто дійсно хоче щоб у вас було постійно все добре, тих хто цікавиться вашим кожним пройденим днем, а не просто спитає як справи тільки тоді коли йому нудно, чи коли ви збиретеся на п'янці. Повірте справжнього щастя у вас так і не буде!


Рецензии