Мiй андеграунд

Війна не стукає у двері -
Вона вривається в життя,
Руйнує долі та оселі
Назавжди, вмить, без вороття...

І  вибухова суміш горя,
І перекреслене буття
В степу лягають неозорім
Провиною без каяття.

Настоянка із гіркоти
Ночей і днів моїх донецьких,
Коли біда зі мной на "ти"
В краю, що враз став чужинецьким...

Оцю настоянку гірку
Щодня спиваючи, мов трунок,
У кожнім звуці та рядку -
Шукаю в Слові порятунок!

І кожен день мій - лютий бій:
В Надії є останній раунд?
Кажу собі: " Вір! Прямо стій!" -
Це мій донбаський андеграунд...

                м. Донецьк, лютий - березень 2018


Рецензии
Сильний вірш. Вразило....

Артур Грей Эсквайр   12.09.2018 02:03     Заявить о нарушении
Дякую, дорогий земляче, за розуміння й Вашу високу оцінку цього вірша!
Із найпалкішим побажанням миру Вікторія

Виктория Барановская   12.09.2018 20:37   Заявить о нарушении