Нянин вахт я

 Нянин вахт я, ша чна са чаяр хъван
Нянин вахт я, хушдиз сад-садав рахан
Нянин вахт я, агатин чун садав- сад
Нянин вахт я , уьмуьрдикай къачун дад.

Нянин вахт я, рик1 ашкъидив ац1урин
 Нин муьгьуьббат ч1ехи ят1а  ша къе чна къалурин
Нянин вахт я, ша агата ,  зи патав гваз хьурай вун
 К1енивилин ялавар квай зи теменри курай вун

Нянин вахт я, живед ц1верек1 хъуьрезва
Нянин вахт я, ви гъил кьуна зун вал кард хьиз элкъвезва.
Нянин вахт я, вил вегьен чун килигин
Нянин вахт я ,чи макьамдал илигин


Нянин вахт я, за сирер ваз ачухда
За к1енивал къе нянихъ ваз ,
Накьандалай артухда
Нянин вахт я, зи гьиссери лув гузва цавуз
Нянин вахт я ,суьгьуьрда тур на зун и ч1авуз
 


Рецензии