Магiя

Так, магія римованих рядків
у казку перетворює буденність,
мелодію душі в серцевий спів,
безбарвні дні закохує в натхненність,

і напуває барвами слова.
Неначе в розмальовці чорно-білій,
в них оживають небо та трава.
Як плетиво могутніх бугенвілій –

їм до снаги безодню оплести,
над прірвою, дорогу нам створивши;
чи думи наші Богу донести...
Вони всесильні ефемерні вірші.
.
ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ,2016-2020 рр.


Рецензии