Настанова

Червоні квіти вмерли вже навіки,
назад шляху немає вже,
то був останній,
не чекай від життя ти подарунків,
не вимагай по допомогу та підтримку,
їх більш нема,усе скінчилося назавжди,
лише надія рідна й мила може є,
а може й - ні,
ніхто цього не знає,
в цій загадці багато невідомих і їх знайти авжеж потрібно,але ...
той змоги вже нема,
вона пішла від мене навіки вічнії, назавжди,
як ті червоні квіти,які померли так трагійно у вісні,
забудь усе,все викресли з життя,
живи лише тим почуттям,
що ти новий,
нове життя,нові події,
нові люди,
свідомість ти нову собі будуй,
тренуй себе,робись гнучкішим та сильнішим,мов камінь той,
що сам Геракл з місця зіштовхнуть не зможе


Рецензии