Я в захвате...

Я в захваті від свого майбуття
Придуманного особисто мною
Якщо сдам іспит далі на життя
Цею вісімдесятою весною

Але ж поки не вип'юсь до кінця
Не маю права згвалтувати долю
І те моє прекрасне майбуття
Придуманеє особисто мною

Тому з останніх сил учусь молюсь
Життєвий досвід тягну за собою
Вже не їм м'яса...Вже вино не п'ю
Живу як кажуть святою водою

І самовиливаюсь... І боюсь...
Зірватися і крикнути від болю
А спокійнісенько віддати землі пульс
І досвід що ще тягну за собою

І почекати коли відійде
Від мене моя мова... Моя творчість...
Щоб не відчути хто коли зайде
Зібрати мою творчу невгомоннісь


Рецензии