Що читають жiнки?

Що читають   жінки?
Дуже  різні  книжки,
Про палке, невідоме,
Взаємне,
Про  смішне,
Про   людське,
Про  минуле,
Просте,
Про приємне 
Й  не дуже  приємне,
Про  чуже,
Про  своє,
Безтурботне,
Грайливе, 
Проблемне,
В мене  тисяча   книг   
На полицях   стоїть,
Назбиралося   трохи  за роки,
Я  на  них   от  дивлюсь,
Від  жінок  в них  щось  є,
Неймовірно-  чарівно  - глибоке!
14.03.2018


Рецензии