Моя Укра на

Я живу там, де небо доторкається сонця,
Де чарiвная вишня розквiта пiд вiконцем,
Де дiвчата спiвають мелодiйних пiсень,
Де з молитви до Бога починається день,

Я живу там, де землi золотiють хлiбами,
Де лелеки лiтають над полями й садами,
Небо сяє зiрками до самого ранку,
Зустрiчають свята в розписних вишиванках,

Та земля, наче неня, колисала в дитинствi,
В нiй багатство  моє все, неначе в скарбницi,
В нiй спочила навiки моя вся родина...
То мiй край, Батькiвщина, моя Україна.


Рецензии