Шепоче вiтер ii iм я

Шепоче вітер її ім’я -
Не сховатись.
Ти перед нею, немов хлоп’я…
Не вагатись!
Нестримна сила її очей -
Ти в облозі.
Скільки не спав через них ночей
Ти в дорозі.
І кожен раз, як ти чуєш
Її голос.
Одразу згадуєш
Рудий її волос.


Рецензии