Серед похмурого, засн женого м ста

Серед похмурого, засніженого міста
Побачив я тебе і все забув.
І не помітив, як скорочується відстань
Між нами. І я, немов, заснув.

У сні тім бачилось мені твоє обличчя,
У погляді лише тепло та спокій.
А ти підходиш все до мене ближче,
І я тону в твоїх очах таких глибоких…

Прокинувсь я та зрозумів - то був не сон.
Переді мною ти стоїш така вродлива.
Відчув одразу, що потрапив у полон,
І втеча з нього просто неможлива.

Перетворився під ногами сніг в багнюку,
Проте я квітну, навесні немов фіалка.
З-під парасольки простягнула мені руку,
І я почув найкраще в світі: “Я Наталка!”


Рецензии