Н чого зробити не можна...

Нічого зробити не можна,
Лиш тільки тягнути час.
Ти сильна, я знаю, спроможна
Обняти в останній раз.

Нічого уже не лишилось,
Загублено пам’ять в роках.
І серце боліти втомилось,
Зникає тепло у руках.

Не хочу тебе пам’ятати:
Ні голос, ніжніший за всіх,
Ні стислі у докорі губи,
І ані твій радісний сміх.

Одне лиш мені залишилось -
Зробити у темряву крок.
Колись теє щастя наснилось…
А палець вже тисне гачок…


Рецензии