Метелиця летить!

На білій тройці Метелиця летить,
Сипле снігом співаючи кружляє,
Північний вітер - гідний помічник,
Дерева гне та хмари наганяє.

Красивий  взимку ліс, величний,
Дерева сплять закутавшись в снігу,
Тільки місяць один не спить,
Ясно світе в ночі горить.

Зорі кришталеві в горі мерехтять,
Сніжинки під місяцем блискотять.
Дід Мороз по лісу ходить,
Чарівною палицею порядок наводить.


Рецензии