Успамiны

Тут рабiна i  калiна
I вялiкi стары дуб.
Тут прыходзяць успамiны
Тут дзяцiнства родны кут.

Тут цудоуная бярозка ,
Каля  хаткi пад вярбой.
Яе веткi ў доўгi косы
Запляталicя вясной.

Я пайду за вёску рана
Басаногай па расе.
Шэпчуць мне ўспамiны росы
Пра каханне , пра цябе.

I так лёгка сэрцу стане
I душа вiруе тут.
Дзе ўспамiны пра каханне
Дзе мой родны , мiлы кут.

Забяру з сабой ўспамiны
I настрой свой забяру.
I ў цяжкiя хвiлiны
Дакрануца я змагу.

16.01.2018 Лiлiя Ворaнава (Заяц)


Рецензии