Iгорю зятю

І сьогодні у нас свято
Восьме січня
Саме раз
День народження у зятя запросив
У гості нас

І вареничків навалом
Бачу сир салат і ковбасу
За стіл дружно усі сядем вірш тобі я піднесу
Любим ми тебе душою
Бажаєм щастя знов і знов
Нехай завжди живуть з тобою
Ніна діти і Любов


Рецензии