Ти не та любов

Ти не та любов, що я чекала.
Ти не та любов, що я шукала.
Ти давно – давно уже не мій
Краще вибач, краще зрозумій.

Отака невтішна наша доля
Наче марево, і зовсім не прозора.
Плаче небо тугою розлуки
Плачуть очі, не обнімуть руки.

Ти не та любов, що  я чекала,
Ти не та любов, що я шукала.
На вікні зів’яли твої квіти
Лише спогади про тебе ніде діти…


Рецензии