Коли?

Коли між нами згода буде –
Скажіть, будь ласка, добрі люди?
Не тисни руку світ жорстокий,
Адже ти будеш одинокий.

Що відбувається між нами,
Де джерело Добра шукати?
А відповідь я хочу знати,
Де істину Добра знайти,
А може скажеш мені ти?

Нам би навчитися любити –
І на Землі добро творити.
Так будьте милосердні люди –
Тоді в нас Мир і згода буде!.


Рецензии