Навiянi думки словами Соломii Украiнець

Не буде дня нового i сонячних променiв,
Що надають снаги до нового життя.
До нових почуттiв i нових спогадiв
Про мирне небо, рiдну землю i буття...

Тож збережiть в серцях те почуття любовi,
Що подароване було i не спiшiть,
Пiддавшись недовiрi i розмовам,
Закрити Душу й зруйнувати свiт.

                13.03.2018


Рецензии